interierova animacia obrazok

Webové virtuálne prehliadky

 

Dovoľte svojim klientom prejsť sa po byte z pohodlia domova. Naša virtuálna prehliadka umožňuje interaktívne preskúmať každý kút bytu.

Čo ponúkame ?

 

Naša služba webových virtuálnych prehliadok vám prináša možnosť prejsť sa po priestore z pohodlia vášho domova. Vďaka interaktívnym hotspotom sa môžete jednoducho pohybovať medzi jednotlivými miestnosťami a získať plnohodnotný dojem z celej nehnuteľnosti. Naša technológia na rozdiel od mnohých iných prináša realistické osvetlenie a je vysoko efektívna.
.

zvýšenie záujimu

Interaktívne prehliadky výrazne zlepšujú vizuálnu prezentáciu, čo vedie k vyššiemu zapojeniu potenciálnych kupcov alebo nájomcov.

realistické zobrazenie

Porovnajte si kvalitu svojho dodávateľa virtuálnych prehliadok alebo kvality na internete. Ponúkame Vám našu kvalitu za rovnakú cenu na akú ste boli zvyknnutý.

animácia interiéru

Naša technológia je vysoko efektívna. Preto Vám vieme spraviť prehliadky v rôznych prevedeniach farieb a materiálov.

Vyskúšajte si našu prehliadku priamo tu

 

Prehliadky sú dostupné z akéhokoľvek zariadenia s internetom, čo umožňuje prehliadať priestor odkiaľkoľvek na svete. 3D vizualizácie sú základ ale táto služba Vás odlíši.

virtuálna prehliadka

animácia interiéru k virtuálnej prehliadke

 

Automaticky s webovou prehliadkou interiéru dostávate animáciu, aby ste mali pod rukou kompletnú a profesionálnu prezentáciu pre web a sociálne siete.

Skúste produkt

Stiahnite si katalóg a získajte prehľad o všetkých produktoch.